top of page

Àrea Social

Desde Cruma estem compromesos en la millora de la societat. Creiem que la cultura, i especialment, les arts escèniques, són una eina transformadora al servei de la ciutadania.

 

És per això que fem el que fem, però no voliem deixar de prestar-li atenció a persones que tenen una situació de vulnerabilitat més agreujada que la resta. Per això desde Cruma realitzem els següents serveis:

XOC.jpg

Classes de teatre a entitats socials

Actualment tenim un grup al taller Alba, un altre al Centre Ocupacional Espígol de Cervera i un últim al servei de rehabilitació comunitària de Tàrrega. Anteriorment també havíem fet classes a l’Escola Alba i la residència d’avis de Bellpuig.

Assessorament artístic i producció al festival XOC

Vam realitzar la primera edició del festival junt a l’Associació Alba. Un festival d’arts escèniques inclusives realitzat a Verdú que va tenir molt èxit. Volem donar-li una volta al tema de la inclusió abans de realitzar la següent edició.

IMG_0502.JPG
IMG_0017.JPG

En procés

Estem mirant d’aconseguir convenis en els ajuntaments dels pobles/ciutats en els que treballem perquè alumnes amb menys recursos econòmics puguin aconseguir beques per poder fer extraescolar de teatre.

bottom of page