top of page
CO_Medea2.1.jpg

Què és CRUMA?

CRUMA, el taller d’arts escèniques de Tàrrega, és un projecte que neix per oferir a la ciutadania de Ponent classes de teatre a totes les edats i a diferents nivells.

Som Taller com a espai creatiu on es realitza un treball manual o artesà

Estem a Tàrrega com a ciutat estretament vinculada amb les arts escèniques. Tenim un compromís amb el territori i la seva gent.

Missió

Cruma és un projecte que fomenta la unió entre arts escèniques i societat a Ponent. La companyia de teatre Emília Gargot, els membres de la qual formen part de diverses entitats relacionades amb el territori, gestiona un espai de formació i pràctica amb l’objectiu d’utilitzar les arts escèniques com a eines de creixement personal. 

Una escola que relaciona les arts escèniques amb el lleure, mitjançant l’ajuda d’entitats consolidades en els respectius sectors. Un projecte que busca assolir objectius progressivament amb un treball renovador constant

IMG_2239.JPG
CO_COTaller2.jpg

Visió

El taller de teatre Cruma vol ser un espai d’aprenentatge, intercanvi i creixement que apostarà pel territori i les arts de carrer dins d’un marc inclusiu i comunitari. 

Un projecte que ha de teixir xarxes entre els diferents actors de la cultura escènica a ponent i que facilitarà la formació i el coneixement sobre les arts escèniques, particularment de carrer. Una escola amb uns objectius ambiciosos que aspiren a rebre un reconeixement del sector a cinc/deu anys vista.

Territori

El projecte ha de tenir una fidelitat social amb el territori. Treballa per involucrar diferents comunitats i entitats.

Valors

 Originalitat 

Taller gestionat per una companyia de teatre de carrer amb membres joves i que treballa amb objectius que impliquen una renovació constant.

 Potenciador de creativitat 

Entem les arts escèniques com una eina d'aprenentatge interdisciplinari activadora  de la imaginació individual i col·lectiva. 

 Territori 

El projecte ha de tenir una fidelitat social amb el territori. Treballa per involucrar diferents comunitats i entitats.

 Espai públic 

L’objectiu final va dirigit a convertir-se en una referència de la formació en arts de carrer.

 Cultura 

Com a generadora de pensament crític. Una societat amb cultura és una societat sàvia i madura.

 Versatilitat 

En el sentit de que l’equip té l’ambició d’abarcar diferents línies o formes d’ensenyament. També per la capacitat de teixir xarxa tant amb entitats públiques com privades.

 Propers 

L’equip de Cruma dona prioritat a un tracte de confiança amb els alumnes i les seves famílies. Sempre amb un somriure.

 Experiència 

Compromesos amb un excel·lent servei i uns resultats notables en la part didàctica de l’escola.

L'equip

D'esquerra a dreta: Montse Pelfort, Jon Arrizabalaga, Genís Farran, Laura Barquets i Guillem Fuster

bottom of page