top of page

Classes regulars curs 2024/25

Classes

50%
DE DESCOMPTE
A LA
MATRÍCULA 

fins l'1 de juliol

Si no et va bé cap dels horaris,
posa't en contacte amb nosaltres i buscarem solucions!
> hola@crumataller o trucant al 640 56 04 98 <

30%
DE DTE DE LA QUOTA MENSUAL A UNA
2a LÍNIA TOT
EL CURS 

PLA DOCENT

Pla docent

Dividim el curs en dues meitats:

  • En la primera, cada classe és completament diferent. Jocs, activitats, dinàmiques, exercisis, etc… Tots ells relacionats amb el teatre, a través del qual treballem els diversos valors i característiques del fet teatral.

  • En la segona part del curs ens endinsem en el “Taller Final”. Una peça de teatre que es crea a partir de les idees i aportacions dels alumnes, i que veu la llum al final de curs. Un procès on ens endinsem en totes les facetes del procès de creació.

Activitats complementàries durant el curs

CLASSES OBERTES

Abans de les vacances de Nadal obrim les portes de les nostres aules perquè tothom qui ho desitgi pugui, com qui espia per un forat, saber què passa dins d’una classe.

SETMANA DEL CARRER

Com a ciutat estretament vinculada, a través de FiraTàrrega, al teatre de carrer. Durant una setmana d’octubre tots els grups fan classe al carrer. Aprenent les tècniques característiques d’aquesta disciplina.

SETMANA DEL CIRC

En aquest cas, al febrer, tots els grups de l’escola gaudeixen de professionals que ens venen a ensenyar què és fer circ. Disciplina escassa en el nostre territori. Malabars, equilibris, xanques, pallasso…

SORTIDES AL TEATRE

Fomentem la creació de públics fent sortides a la temporada de teatre de la ciutat. Juntes anem a veure alguna peça i la companyia que actua ens acull amb un col·loqui post-funció.

ALTRES PROPOSTES

Fem xarxa amb el territori amb altres agents culturals que programen activitats. Per això mateix compartim amb els nostres alumnes: càstings, assajos oberts de FiraTàrrega, participació en espectacles, sortides per a joves, etc.

FESTIVAL DE CRUMA

Arriba el moment d’ensenyar el que hem treballat durant el curs. Al juny arriba aquest Festival amb totes les peces úniques i originals perquè les gaudeixi qui vulgui.

bottom of page